Gezondheidsnet Voordeel

Wij willen graag dat iedereen profiteert van zoveel mogelijk korting op zijn/haar online aankopen. Wanneer je gebruik maakt van Gezondheidsnet Voordeel krijg je korting op miljoenen producten en diensten bij honderden aangesloten webwinkels. Profiteer daar bovenop van nog méér korting wanneer je gebruik maakt van onze kortingscodes en speciale acties. 

Maak nu je gratis account aan

Zo werkt het:

Stap 1: Zoek jouw webshop
Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webwinkels en zie direct hoeveel korting je van ons krijgt. Heb je je winkel gevonden? Klik op de button 'Naar webwinkel' 

Stap 2: Doe je aankoop
Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop zoals je gewend bent, en reken af. Jouw aankoop doe je dus gewoon op de website van de aangesloten webshop. Wij registreren automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag, zodat we kunnen berekenen hoeveel korting je van ons krijgt.

Stap 3: Krijg geld terug!
Je aankopen en de korting die je hierover van ons ontvangt, worden binnen 4 uur na je aankoop geregistreerd in je persoonlijke account. Je kunt dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kunt laten uitbetalen op je rekening!

Hoe krijg je extra korting met kortingscodes?

Met de kortingscodes die worden getoond op deze website ontvang je nog eens extra korting, bovenop de korting die je standaard ontvangt op jouw online aankopen. Dat is dus dubbel zoveel korting! Zorg dus altijd dat je je online aankopen bij de aangesloten webshops doet via Gezondheidsnet Voordeel. Alleen dan ontvang je de korting in je tegoed.

Stap 1: Zoek je kortingscode 
Zoeken in het ruime aanbod kortingscodes kan eenvoudig door te gaan naar de kortingscode pagina en de naam van de webshop, waarvoor je een kortingscode zoekt, in te vullen in het zoekvenster. Maar je kunt ook gewoon je favoriete winkel zoeken in het overzicht van aangesloten webshops. Wanneer er voor jouw shop een kortingscode beschikbaar is, dan worden deze ook vermeld op de kortingspagina van deze webshop op onze site.

Stap 2: Doe een aankoop en gebruik de kortingscode
Heb je de kortingscode gevonden bij de informatie over de webshop? Kopieer dan de kortingscode (want deze moet je later bij het afrekenen in de webshop invullen) en klik op de button 'naar webwinkel'. Doe je aankoop in de webshop en plak bij het afrekenen de kortingscode in het daarvoor bestemde veld. De kortingscode wordt direct verwerkt bij het afrekenen in de webshop. De korting die je van ons krijgt, wordt in jouw persoonlijk account bijgeschreven.

Heb je nog vragen? Lees onze uitgebreide veelgestelde vragen voor meer informatie over shoppen met korting via Gezondheidsnet Voordeel.