HEMA
Jouw korting Tot 2,67% korting Koop nu met korting

HEMA

Eén van de bekendste warenhuizen van Nederland. HEMA heeft een uitgebreid aanbod aan producten en staat bekend om de goede kwaliteit voor een kleine prijs. HEMA biedt onder meer kleding, fotoproducten, elektronica, kantoorbenodigdheden, woonaccessoires en textiel, welke allen door HEMA zelf geproduceerd worden.

HEMA Kortingen

HEMA

Er geldt geen korting op gebak, fotoafdrukken en fotocadeaus (exclusief agenda's en kalenders), telefonie, zakelijk en de Lekker Weg Club, entreetickets en NS Dagkaarten.

2,67% korting

Algemene voorwaarden

  • HEMA korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW
  • Er geldt geen korting op fotoafdrukken en fotocadeaus (exclusief agenda's en kalenders), HEMA verzekeringen, telefonie, zakelijk en de Lekker Weg Club, entreetickets, NS Dagkaarten en op gebak
  • Indien u HEMA fotosoftware al op uw pc heeft staan, klik dan eerst op onze link alvorens een fotoboek aan te maken
  • In verband met de wet op de vaste boekenprijs (2005) is het ons helaas niet toegestaan om een korting toe te kennen bij de aanschaf van Nederlands- of Friestalige boeken. Op anderstalige boeken is deze wet niet van toepassing. Korting op boeken wordt dan ook niet geregistreerd.
  • Tenzij anders aangegeven, gelden tijdelijke kortingscodes niet op fotoservice, albumprintservice, instax camera’s, instax share, instax colorfilm, 3D printen, raambekleding op maat, (online) boeken, HEMA telecomproducten, ontwerp-het-zelfartikelen (inclusief fiets), fietsen vanaf 20 inch, de online gebakservice, cadeaukaarten, iTunes codes, HEMA film en muziek, tickets online, Staatsloten, actie bungalowweken, verzekeringen, notarisservice, lekker weg en e-cadeaus.